Hej Sverige!

Fick ett härligt välkomnande av Öresundståget på Malmöstation igår. Det lyckades vara försenat, bara 5 minuter, men ändå. Härligt att de jobbar så hårt på att allt ska var precis som vanligt när man kommer hem. Som pricken över i:t fick vi också stå still i Kristianstad en halvtimme eftersom de hade problem med att dela på tåget. Pff.

Blir tåg idag igen. Hoppas hoppas att de kan hålla tiden någorlunda idag i alla fall. Såg på vädret att det varit oväder i Sverige igår, men förhoppningsvis ska det inte påverka min resa. Stod inget på SJ's hemsida i alla fall. I alla fall är det nu dags att bege sig till Jönköping för årets SM. Ska bli spännande att se hur det går när man inte har tränat livräddning sen lägret i mars. Ska i alla fall bli grymt kul, inte minst för att det kommer bli ett överskott av roliga människor att umgås med. Me looooove!! :)

Funderar på vad det ska bli för kläder på banketten, eller kläder vet jag, men vilka skor. Tror jag kör Anna Bergendal-stil och kör converse till klänningen... Hmm...

På söndag kommer rapport! Trevlig helg på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0