En lagom lugn helg.

Känns som en lagom lugn helg den här helgen. :)

Tänkte träna igår, men vaknade med en fortfarande helt slut kropp sen fredagens mördarpass. så tyckte att det verkade dumt. Istället blev det adventsstädning med sambon och fram med ljussatkarna. År bra, men ändå lite friare än under veckan. En grov fralla, ägg, sill och de vanliga kosttillskotten + kaffe med lättmjölk till frukost. Middagen blev världens godaste köttfärslimpa med ugnsbakade rödbetor + blandad sallad. På kvällen blev det 2 bitar GI-knäcke, 2 skivor julskina, te, glögg och 20 godisbitar. Lagom takt håller bäst när det gäller att komma i form.

Söndagen har börjat med en powerwalk, tillbaka till vardagsfrukosten (fast la till ett ägg för jag var så absurt hungrig) och jobb. Har planerat lektioner och rättat läxförhör. Är meningen att jag åtminstonne ska börja göra provet som "mina" kära åttor ska skriva på tisdag. Har skjutit upp det lite. Har istället spenderat en del tid på GymGrossistens hemsida, shoppat loss som f*n! :)

Nu blir det proteindrink, börja göra ovan nämnda prov och sen blir det en tur till stan för idag är det ju julskyltning. Vill köpa en adventsstjärna till övervåningen och kanske någon julklapp. :)

Trevlig första advent på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0