Enkel och supergod lunch

Koka fullkornspasta.

Bryn lök i lite flytande margarin el dyl.
Tillsätt kantareller (jag hade egenplockade gula kantareller, förvällda från förra säsongen, går utmärkt att frysa in).
Rör ner crème fraîche i smaken konjak & kantarell (jag hade ca 1dl + ca 2 dl vanlig lätt crème fraîche).
Smaka av med salt och peppar.

Klart!
Servera med t.ex. morotsstavar.


 


Kommentarer
Postat av: Cecilia Hessel

Blev plötsligt väldigt hungrig...

2012-09-27 @ 20:30:48
URL: http://ceciliahessel.blogg.se/
Postat av: Lina Steén

Åh vilket bra tips!
Älskar ju kantareller så det borde falla mig i smaken!
Tack förresten för kommentaren på min blogg, häng gärna kvar och titta in fler gånger om du känner för det. :)

Allt fint / Lina

2012-10-03 @ 21:23:46
URL: http://linasteen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0