Uppsats.

Har suttit och skrivit på min uppsats i princip hela dagen fram tills nu. Varit ute i solen några korta stunder samt ätit lunch med. Måste säga att uppsatsen börjar ta form, även om det går långsamt frammåt. Har i alla fall en hyfsad bild på hur jag vill att den ska bli. Tyvärr (?) kommer man ju på nya saker hela tiden, och ändrar sig och så, men finliret får man helt enkelt spara tills den börjar bli klar. Kommer ju säkert att ändra sig igen. Svårt.

Känns lustigt att sitta och skriva uppsats nu när det börjar närma sig midsommar. Borde ju ha sommarlov och jobba på badet och vila huvudet och vara i solen. Känns i kroppen att det är något som är "fel". Tror det är en av anledningarna till att jag varit så trött sista veckan.

Att inte jobba en hel sommar = inga pengar en hel sommar. Spännande. Tänkt på det om ni ska iväg och plugga där de har lika lustiga terminer som här!

Nej, lite mellis nu och snart träna.


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Svar: TACK! Och tack förrådet, jag ska följa det ;)

2010-06-16 @ 15:20:32
URL: http://mell
Postat av: B R O W N S U G A R

jobbigt =)

2010-06-16 @ 20:24:46
URL: http://brownsugar.blogg.se/
Postat av: thaitrÄsh

jag kan inte bestämma mig vilken jag skulle välja. ^.^ men det skulle nog bli den svarta först å sen köper jag alla andra bara för att ha i skohyllan haha

Även en underground-känga kan stå för något litet och sött som HK.

2010-06-16 @ 20:44:24
URL: http://thaitrash.blogg.se/
Postat av: PICTURES BY ELIAS

sv; tack

vad tycker du om min nya header?

2010-06-17 @ 22:16:02
URL: http://FOTOGRABBEN.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0