Forsta rapporten fran Spanien

Framme i ett soligt, varmt och alldeles, alldeles underbart Spanien. Har tranat i havet tva ganger, i poolen en gang och nu bar det av ut pa stan en svang. Imorgon startar tavlingarna med SERC, som vi dock inte deltar i, i overmorgon ar det dags for var del. Langtar.

Ska forsoka uppdatera med tavlingsresultat. Bilder kommer nar vi kommit hem.


Om en vecka...

befinner jag mig i Alicante i Spanien. Har förhoppningsvis fått ett eller två träningspass i kroppen och laddar mentalt inför tävlingarna som drar igång på torsdagen. Ska bli riktigt kul!

Idag har varit seg dag. Seminarium i skolan som slutade med att vi hade en livlig diskussion om lärarutbildningen innehåll och upplägg. Efter lite mat begav jag mig till simhallen för ett livräddningspass. Körde igenom "kritiska moment" inför tävlingen. Känns ganska bra.

För övrigt är jag så sjukt trött. Skumt! Och har en surrande känsla i halsen... inte (!) bra. Ska ta och fixa lite mat så kanske man piggnar till. Och trycka i mig C-vitamin så jag inte blir sjuk nu.

O, visst ja, måste ju plgga lite till med...


Långpass på brädan

Avslutade träningsveckan med ett långpass på brädan. Paddlade från badplatsen Korsholmen i Bromölla till Ivö som ligger i Ivösjön. Fågelvägen är det ca 2x1,7km. Var lagom trött när jag kom tillbaka. :) 40 minuter tog det. Känns bra att få lite meter i kroppen. Avslutade med att simma lite i det numer väldigt uppfriskande vattnet. Inte ofta man badar i sjö i september. Skönt att det var härligt väder ute i alla fall. Riktig sommarvärme! Nu blir det lättare träning fram tills avresa. Har planerat in 3 livräddningspass i veckan. Får se om det blir något mer än så. Om en vecka drar jag till Stockholm och morgonen därpå flyger vi till Spanien. Ska bli grymt spännande!

RSS 2.0