Mina nya träningskompisar

Har ju länge suktat efter ett par Reekbok Realflex att ha på gymmet och crossfit/core-passen, men de är ju inte de billigaste av dojjor. I somras när jag var sjuk och var tvungen att vara hemma från jobbet tyckte lilla mamma synd om mig och gav mig en liten slant (som mormor brukade säga). Har sparat dem pengarna fram tills förra helgen då det blev en tur till stan och skorna äntligen kom i min ägo.

Provade dem på gymmet igår när jag körde det så kallade "mjuka passet" (helkroppsstyrka i princip utan vikter). Kändes bra. Och så är de ju så sjuuukt snygga! Handen på hjärtat - visst är det roligare att träna i snygga (men fortfarande funktionella) kläder?! Jag tycker det i alla fall.

Skorna känns lite annorlunda mot dem jag är van vid (löpardojjor från asics) men för styrke/spänst/rörlighets-träning lär de passa alldeles utmärkt. Ja, för konsitionsträning på t.ex. crosstrainer eller rodd-maskin med för den delen. Men till löpningen håller jag mig nog till de gamla trotjänarna från asics. :)

Btw, krokodilarmhävningarna ur mjuka passet - prova dem! se www.fitness-magazine.com Bra övning! Man ser kanske lite rolig ut när man kravlar runt på gymgolvet, men det kan man väl bjuda på?! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0