EM - fredag

Sov mååånga härliga timmar i natt. GÖTT! Började dagen med en maffig frulle: äggröra, bacon, macka, grönsaker, frukt, plättar, svamp, juice... Massa energi till träningen. :)  
 
Efter frukosten åkte vi till stranden för träning. Fick ut brädor. Blev besviken för att de inte kunde svara på vilken viktklass brädan var i. Testade brädan. Blev nöjd. Tävlar gärna på samma modell på söndag. Blev rätt mycket brädträning. Det känns bra, möjligen starterna som inte är perfekta, men på söndag kommer de bli bra, det bestämmer jag. :) Tränade Board Rescue med Josse. Med tanke på hur lite vi tränat ihop så gick det mycket bra. Najs. Lite löp- och simträning också.  
 
Sen fick vi lunchpåse och åkte buss till poolen. Jag tycker inte om lunchpåsar. Innehållet är sällan bra. Idag (och igår) fick vi vita frallor (=luft) med lite ost/skinka, en överdrivet söt russinbulle, ett choklad, en banan (bra) och en vatten (också bra) samt en apelsindricka (också söt men god efter träning). SUCK. Så idag har vi köpt lite färdiga sallader och grova bullar som vi kan ha med istället.  
 
Blev alltså ett pass i poolen också. Lite upptag, kopplingar, längddyk... Var lite trött i armarna efter stranden så körde rätt lugnt. Simmade bort slaggprodukter och körde lite sprint.   imorgon är det tävling i poolen. Taggad! Blir samtliga individuella grenar: 50 och 100 carry och 100 tow. Tyvärr inga lagkapper, vi är ju bara två. Synd, lagkapper är kul! Ser framförallt fram emot 50 carry. Starterna känns bra, simningen känns bra, upptagen känns bra, bogseringen känns bra... Då borde det ju gå bra! Eller?  
 
Ikväll har det varit invigning och SERC. Jag fick bära flaggan, höll på att svettas ihjäl och avlida av värmeslag i träningsoverollen, som som tur är överlevde jag.
 
nu blir det sova!!
 

Kommentarer
Postat av: Nilla Tankebubblor

Vilken fin blogg du har. Lycka till i alla tävlingar!

2013-08-17 @ 09:54:04
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0