Helgen.

Lördagen spenderades med helutflykt till Starlsund. Historisk promenad genom staden (vilken var rätt intressant eftersom Stralsund och hela Preusen en gång i tiden varit svenskt), lunch, shopping, en stund i solen, besök på havsmuseum, glass och sen löpning till tåget som vi nästan missade. :) Superhärlig dag och var ruskigt trött på kvällen.

         

         

     

Dagens klädfynd blev ett par jeansshorts i bra längd, supersöt tröja med fint sydda axlar och ett par balla trosor. Råder brsit på underkläder och att tvätta ofta blir dyrt så bättre att ha flera trosor. :) Nu är i alla fall sommargarderoben uppdaterad och det enda som eventuellt skulle behövas är ett par nya solbrillor. Sen ska jag nog ha allt.

      

Söndagen har innehållit sovmorgon, frukost i solen på balkongen med nybakade frallor från lokala bageriet, städning av mitt rum + badrum, 7,3 km löpning i underbart väder och rätt mycket pluggande. Är dock inte riktigt klar med översättningsuppgiften till imorgon. Tur att den inte ska in förän kl 13. :) Nu blir det lite kvällsmat och en film tror jag.


Kommentarer
Postat av: Anne & Jenni

träna upp fötterna :) låter ju bra, visste itne att man kunde tgräna just fötterna på ett speciellt sätt :)

2010-04-19 @ 11:48:29
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0