Tillbaka i vattnet.

Idag har verkligen varit en upp- och nerdag.

Började dagen bra med bra frukost, plugg, städning av garderob och bra lunch. Därefter blev jag dock supertrött och ville helst gå och lägga mig och sova. Men åkte självklart till träningen. Har ju velat till simhallen sen i fredags! Blev genast pigg när jag kom i vattnet. Underbar fördel med simning.

Reaktionsträning stod på schemat, toppen för en gammal distansare som jag, och det blev även en del koordinations- och orienteringsträning. Vilket resulterade i massa snurrande - fram, bak, åt höger och vänster!

Jag gillar inte att snurra.
Jag mår illa av att snurra.
Resultat: Mådde pyton efter träningen.

Hungrig som bara den men inte sugen på att äta alls när jag kom hem efter träningen. Dessutom hade jag inte mycket tid innan jag skulle iväg på mentorsträff och prata tyska ordspråk. Är egentligen fortfarande lite hungrig, men inte sugen på nåt av det jag har hemma. Mår skumt och är rätt trött.

Funderar på om det blir bäst med morgon- eller eftermiddagsträning imorgon. Orkar nog inte med båda i alla fall. Dubbelpass blir det förhoppningsvis torsdag och fredag så räcker ju med ett pass imorgon.

Tips någon?

Har förresten anmält mig till tävlingen i Rostock i juli. Blir bra övning innan MVM.

Kommentarer
Postat av: Christina LindWinell

Ja, vila och träna sent så ser du hur du mår.

2010-06-07 @ 21:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0