1 månad kvar

1 månad kvar till SM idag.
Längtar redan. Känner mig sjukt taggad. Även om träningen gått liiiite sämre än vad jag velat sista två veckorna och jag har varit trött och energilös så kan jag ändå knappt vänta att se vad jag kan prestera. Känner mig mentalt stark. Idag har jag äntligen haft lite mer energi också. Igår var jag totalt orkeslös. Pappa höll med när han kom och hälsade på igår. Han sa också att jag lät enormt mycket piggare idag när vi talades vid innan. Bra.

Började dagen med träning.
Tror det är bra. Man vaknar liksom till liv och så har man det gjort. Misstolka mig inte, jag tycker om att träna, men det är ändå en sak som kan bli klar. Nu när jag jobbar med uppsatsen så kan man ju plugga hela dagen utan att känna sig klar, då kan det vara svårt att hitta orken till träning på eftermiddagen. Sen tror jag iofs att jag har ätit lite fel sista dagarna. Idag har det gått bättre.

Tyävrr är det ju dock eftermiddag innan man sätter igång med plugget.
Men det struntar jag i idag. Har som sagt tränat och även handlat, fyllt påskäggen med godis :) haha, varit ute med hunden, plockat iordning lite här hemma samt bläddrat igenom en ny huskatalog som jag beställde för ett par dagar sen. Nu är det i alla fall dags att dyka ner i böckerna igen + fila lite på inledningen.

GLAD PÅSK!!


Kommentarer
Postat av: jessica [ myckelite om litemycke ]

Köpte faktiskt kycklingfärs. aldrig testat innnan. annorlunda smak mot vanliga hamburgare och känns frisk och fräsh mot vanlig hamburgare oxå. Både henke och jag gillade det duktigt :D

2011-04-21 @ 18:47:50
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

tack kram

2011-04-21 @ 19:00:48
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- Glad Påsk :)!

2011-04-23 @ 01:00:33
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Robert Cayden

Glad påsk! ^^

2011-04-23 @ 04:14:02
URL: http://caydens.blogg.se/
Postat av: Sofia- Fotoblogg

SV: Ja, eller du kan inte skapa den på blogg.se utan jag gör den i photoshop. MEn det finns även andra program att göra det i ;)

2011-04-23 @ 15:24:14
URL: http://fiasofiafia.blogg.se/
Postat av: Emma

Det tog mig en vecka ungefär att få till minsta lilla grej på bloggen först men håller man på lite så lär man sig snabbt. Kika runt på designadinblogg.se, där han jag fått mycket hjälp ifrån. Är det nåt specifikt du vill ha hjälp med så kanske jag kan beskriva hur man gör!

2011-04-24 @ 13:55:30
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0